Interski 2023 informatie

INTERSKI 2023              26 - 31 maart 2023   Leer van ‘s werelds beste leraren                          Look & learn from the Dutchies

 

Na een goed bezochte selectiedag (september 2021) op SnowWorld zijn we gekomen tot een multidisciplinaire selectie (ski, board en telemark) welke zich met ondersteuning van verschillende sponsoren gaat voorbereiden op Levi. De skiërs hebben al een eerste trainingsstage in Sölden achter de rug. Vanaf april 2022 gaan we met de voltallige selectie trainen.

Interski is er niet alleen voor de selectie. Alle sneeuwsportleraren die willen deelnemen aan het congres zijn van harte welkom om met ons mee te gaan.

Wil je voor het congres ook (mee-) trainen en kennis maken met demo skiën? Hoeft natuurlijk niet, maar kan zeker! En voor zover mogelijk, zullen we ook niet-selectieleden de kans geven om een afdaling op de demopiste in Levi te maken!

Omdat de kleding al in maart 2022 besteld moet worden is het belangrijk om zoveel mogelijk vóór 1 maart 2022  je aanmelding gereed te hebben. Begin maart organiseren we een pasmoment voor de kleding.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan Interski 2023 meld je dan aan via de website. Aanmelden is zonder enige verplichting en met name bedoeld om gerichter te communiceren en om mogelijke sponsoren te overtuigen maar ook om een inschatting te kunnen maken voor de benodigde accomodaties.

Achtergrond

Interski is een internationale organisatie van sneeuwsportleraren (overkoepelende organisatie van ISIA, IVSI en IVSS) en organiseert iedere 4 jaar een congres met workshops, demo’s en lezingen door landen uit de hele wereld.

SnowPros nodigt jou en jouw collega leraren uit!

Heb jij interesse om aan te sluiten en je kennis en vaardigheden als professional te vergroten, sluit je dan aan bij de Nederlandse delegatie.

Voor meer informatie over het congres zelf kan je kijken op onderstaande site: 
https://www.levi.fi/en/events/interski-2023.html

Kosten

De te verwachten kosten zijn afhankelijk van type verblijf:              

€1.200,- voor

- onderkomen in een appartement

- congrestoegang met skipas en

- het Dutch Interski Ziener Team Wear kleding pakket (ski-jas + broek).


€ 1.500,- voor

- een onderkomen in een hotel (3***. 2 persoonskamer, logies + ontbijt)

- congrestoegang met skipas en

- het Dutch Interski Ziener Team Wear kleding pakket (jas, broek,).


​​​​​​​Daarbij komt nog de vlucht bij (zelf te boeken, +/- € 500) en mogelijk een deel van de transferkosten.

Zodra de exacte prijzen bekend zijn, informeren we jullie direct.

Wil je mee ? Geef je dan op via de website van SnowPros.NL!

https://www.snowpros.nl/evenementen/interski-maart-2023-levi-deelnemer-algemeen