Skileraardiploma in de EU (webinar)

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
27 mei 2020 17:45:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
27 mei 2020 20:00 - 21:00
Locatie
thuis

Skileraardiploma in de EU (webinar)

WEBINAR (live) over de erkenning van skilerarendiploma's binnen de nieuwe EU regels.

Erkenning van (ski-) lerarendiploma's volgens de nieuwe EU regels is niet altijd even gemakkelijk. Vanuit de Alpenlanden is er hevig gelobbyd om een soort Eurotest (reuzenslalomtest) voorwaarde te laten zijn. SnowPros heeft zich hiertegen altijd verzet en daarom de vroegere "MoU" niet getekend. Maar de EU heeft toch een soortgelijke test (Common Training Test) opgenomen in de nieuwe regels. 

Het bestuur van SnowPros heeft mr. Paul Otto (lid van SnowPros èn met kennis als jurist op het gebied van erkenningen van diploma's in de wintersportbranche) bereid gevonden om een webinar te verzorgen om duidelijkheid te geven over wat er wel en wat er misschien niet (meer) mogelijk is als het gaat om de erkenning van diploma's in het buitenland (EU).

Kosten
Het webinar is voor iedereen die zich via deze website aanmeldt gratis.

Live
Het webinar is live te volgen (met de app Zoom of via de browser met een linkje) en wordt niet opgenomen. Vragen kunnen via de chatbox van Zoom worden gesteld. Bij grote belangstelling kan het voorkomen dat niet alle vragen kunnen worden beantwoord.

Hoe krijg ik toegang?
Alle aangemelde deelnemers ontvangen kort van tevoren per e-mail een link waardoor toegang tot de Zoom meeting mogelijk is.

Kan ik achteraf nog informatie raadplegen?
Het bestuur werkt eraan om de presentatie van Paul Otto aan al haar leden ter beschikking te stellen op het afgeschermde gedeelte van de website (dus inloggen).

Kan ik vragen al van tevoren aangeven?
Ja, dat kan en wordt ook gewaardeerd. Het moet dan uiteraard wel om een concrete vraag gaan binnen het thema van de EU regels. Vragen kunnen tot en met 26 mei 16:00 uur worden ingediend bij de secretaris (Philip de Koningh) secretaris@snowpros.nl 

 

Deelnemers (32/50)

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien