SummerEvent/Lerarendag 2024

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
24 aug. 2024 10:00 - 20:15
Locatie
Snowworld Zoetermeer

SUMMEREVENT - LERARENDAG

Een dag gevuld met leerzame en interessante thema’s voor jou als ski- of snowboardleraar. Ook dit jaar vindt deze weer plaats aan de start van het volgende seizoen. 

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseren SnowPros en de Nederlandse Ski Vereniging gezamenlijk opnieuw een lerarendag voor alpine ski en snowboard met clinics in SnowWorld Zoetermeer. Tijdens de bijeenkomst komen verschillende thema’s aan bod. Twee onderwerpen die zeker aan bod zullen komen zijn het verbeteren van je eigen vaardigheid en het geven van feedback. Het verbeteren van je eigen vaardigheid is dit jaar een belangrijk thema, waarbij we ingaan op korte en dynamische bochten. Tijdens de theoriesessies behandelen we het belang van feedback, een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in het geven van lessen en trainingen. Deze bijscholing telt mee t.b.v. behoud licentie ISIA/IVSI (1 jaar).

 

Het programma

De dag begint om 10.00 uur in SnowWorld Zoetermeer, waar we gezamenlijk starten. Daarna is de dag opgedeeld in 3 blokken van anderhalf uur, waarbij je in groepen dieper ingaat op verschillende thema's. Om 17.00 uur sluiten we gezamenlijk af met een borrel. Voor leden van SNOWPROs is er aansluitend een gezellige BBQ.

  • 10.00 - 10.15 uur: inloop Lerarendag
  • 10.15 - 11.00 uur: welkom
  • 11.00 - 12.30 uur: blok 1
  • 13.00 - 14.30 uur: blok 2
  • 15.00 - 16.30 uur: blok 3
  • 17.00 - 18.00 uur: borrel
  • Vanaf 18.00 uur organiseert SNOWPROs een BBQ voor haar leden.

 

Inschrijven en kosten

Zorg dat je er op tijd bij bent, meld je direct aan.

Voor SNOWPROs leden is deelname aan het dagprogramma gratis (ook de baantoegang!), niet-leden betalen 35 euro (niet restitueerbaar). De BBQ kost € 27,50 excl. drank.

Ben je nog geen lid van SNOWPROs? Via de website https://www.snowpros.nl/lid-worden maak je in een paar minuten eenvoudig je lidmaatschap aan en kan ook jij gratis deelnemen aan het Summerevent / Lerarendag. 

Meld je snel aan, zorg dat je erbij bent, want VOL=VOL.  Wanneer je je aanmeldt rekenen we wel op je komst. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan tijdig af zodat we geen onnodige kosten maken.

We kijken ernaar uit om aan het begin van het seizoen samen te komen met de leraren en het seizoen goed in te luiden. Hopelijk tot de 24e!

Meer details over de inhoud volgt zo spoedig mogelijk. Houd de website in de gaten!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien