Interski 2019

INTERSKI 2019   PAMPOROVO


Van 16 tot 23 maart 2019 is het zo ver. Dan vindt er weer een Interski congres plaats. Dit keer in Pamporovo, Bulgarije.

Voor leden van SnowPros.NL is het mogelijk om dit 4-jaarlijkse wereldevenement door en voor ski- en snowboardleraren van dichtbij mee te maken!

Volg workshops van andere landen. Maak kennis met andere methodieken. Leer nieuwe mensen kennen die net zo gepassioneerd zijn als jij.

De Nederlandse afvaardiging wordt grootser en indrukwekkender dan ooit. Ward Rosier is bereid gevonden om de Nederlandse deelname 'out of the box' vorm te geven. 

Ward Rosier (Kubus, voormalig opleider en Interski deelnemer, skiĆ«r en snowboarder) neemt ons mee in zijn verkennende gedachten over de deelname door SnowPros.NL aan Interski 2019 (Pamporovo, Bulgarije). Kernwoorden voor de beoogde uitstraling: plezier, proud to be Dutch, u (Alpenlanden) heeft ons nodig en wij u. Nederlandse leraren bereiden wintersporters in eigen land goed voor op hun vakantie in de sneeuw. Op het gebied van sneeuwproductie, kunststof ondergronden en diversiteit aan banen (sneeuw, borstel, mat) hebben wij enorm veel ervaring, die de Alpenlanden meer en meer zelf ook nodig zullen hebben. 5,7 miljoen overnachtingen per jaar in Oostenrijk. 1 miljoen actieve wintersporters. De Nederlandse wintersportmarkt is groot. Er valt veel kennis te halen, te brengen en er valt veel ervaring op te doen tijdens Interski. En dus willen we met een zo groot mogelijke groep naar Bulgarije (bron: notulen ALV 12 oktober 2017) .

Wil je meedenken en wellicht meedoen, meld je dan aan bij Philip (secretaris@snowpros.nl). 

Pamporovom_demo_slope.jpg
Demo piste
IMG_7745.JPG
Uitzicht vanaf de hoogste top
IMG_7758.JPG
Demo piste
IMG_7760.JPG
Dutch
IMG_7742.JPG
Transferbusje